Wednesday, August 4, 2010

haloo ihmiset?

Hei! & anteeks tää postaustauko, eivaan oo huvittanu kirjotella tänne mitään, eikä kyllä huvita vähään aikaan julkastakkaan mitään mielenkiintosta, sillä pari ihanaa anonyymiä on saanu taas mut epäinnostuneeks tähän touhuun. Okei, mä alan kirjottaa tälleen miten mä puhun, mut tätä on vaikee lukee... Joten siinä teillekkin syyy MIKS mä kirjotan kirjakieltä.... koska sitä on toivottu, että tätä olis kivempi lukea!

No enyway, en tiiä kauan pysyn poissa tästä blogimaailmasta. Alan taas postailemaan ku siltä tuntuu, ja mä tiiän ettei noita anonyymejä pitäis ottaaa ittensä, mutta niitä on tullu tässä viimeaikoina aivan liikaa.. HALOO TÄÄ ON MUN BLOGI?!?!?!? enkä myöskään tajua että miten saatte mun blogin näyttämään millään tavalla annika-o:n blogilta mutta mulle se on oikeestaan aivan sama, sillä mä tykkään mun blogista, ja se on tärkeintä! Enkä tajuu et mitennii oon tekopyhä? selittäkää ihmeessä mullekki vähä tarkemmi :D:D:D: nauran teille anonyymeille oikeesti, mistä keksitte näitä juttuja?

Kiitos, aamen & palaillaan sitte kun mulla on taas intoa postailla, toivottavasti mahdollisimman pian.

14 comments:

pinsy said...

Mun mielestä sulla on just sairaan kiva blogi. =) Ja mullekki on huomautettu kirjakielestä tai että pitäs kirjottaa kirjakieltä :(

laura said...

hei voi ei. :-( älä viittii ku oot nyt alottanu puhtaalta pöydältäkin. voihan olla et noi anonyymit vaan repii päästään noita annika-o juttuja ihan vaan ärsyttääkseen. kahta kauheemmin ne innostuu kun tajuu et saa sut ärsyyntyy kommenteillaa. miten ois anonyymien kommentointi pois? :-D

mua ei ainakaan häiritte jos ei kirjota kirjakieltä, ellei oo joku selkee savon murre tms. :-D kirjota niinkun itte parhaakses näät! :)

Elina said...

Noi anot on niin säälittäviä, joilla ei oikeesti oo varmaan yhtään omaa elämää .....

Anonymous said...

Mää en tajua yhtäasiaa! Miks helvetti nuo jotka puhuu kaikkee paskaa, niin miks vitus ne lukee tätä blogia sitte?!?! Ja tää ei vittu todellakaan näytä miltään annika-o:n bogilta? Ja miks jumaliste ihmisten on nii vaikia uskoa että tää on sun blogi, eikä kenenkään anonyymien. Sä saat kirjottaa tänne mitä haluat jne! Ja jos ihmiset haluaa kommentoida ja laittaa jotain negatiivista, niin helvetti, kirjottais asiallisesti sen! Mun mielestä tää on ihan täydellinen blogi! Kuuluu kärkikolmikkoon! :)

zozo said...

pinsy: haha :-D ja nyttenku on tottunu kirjottelemaan postauksiin kirjakieltä, nii sitten ei kelpaakkaan enää :(

laura: ei mua kyllä oikeestaan paljoakaan noi anot haittaa, mut noita kommentteja on nyt sadellu aika mukavasti tässä parinviikonsisällä.. Ja juu päätinki ettei tänne enää anot pysty kommaamaan ainakaan vähäänaikaan :--)!

Elina: OON TÄYSIN SAMAA MIELTÄ!

Emilia Ja Laura: awww kiitos! (:

pipsa said...

aika paskoja juttuja anonyymeil

nors said...

murrr ei sit mitää pitkää postaus taukoo ku venaan aina iha fiiliksis koska tulee uus postaus! :D

zozo said...

pipsa: totta, ja ne jaksaa aina ja vaan jankkaa noista samoista,, -.-

nors: hahaha XD ihana!

Veronika said...

anonyymit on iha pyllystä ! mut millä muokkaat sun kuvii ? :)

zozo said...

kuvat muokkaan netissä tällähetkellä http://www.picnik.com/ osotteessa. Omistan kyllä photoshopin, mutta mulla ei riitä hermokapasiteetti opetella tekemään sillä mitään :c

Johanna said...

Puhut niin totta!
Itellänikin oli ongelmia -eräiden- kanssa joskus muinoin...
En kuitenkaan enää jaksa huolehtia asiasta, koska kirjotan mistä kirjotan, jos kirjotan. =)

SItä vartenhan blogit on!

Ja sun näyttää tosi mukavalta. :)

zozo said...

Johannna: voooi kiitoskiitoskiitos :) en tajuu noita anonyyymejä, kun ei niillä näytä mitää muuta tekemistä olevan ku vaan haukkua muiden blogeja.. :(

Juuli said...

eii, sun blogi on just nii ihana :( tyhmät anot, ne ei vaa ymmärrä hyvän päälle!

zozo said...

Juuli: haha älä huoli, enköhän mä tuotapikaa palaa takasin :) viiimeistään tässä viikonpäästä kun koulunkäyntiki lähtee käyntiiin :)