Sunday, September 26, 2010

Image and video hosting by TinyPic
 Tää kuva on 2009 kesältä. Veera päätti sitte syödä auringon..
B L O G I
mistä olet keksinyt blogillesi nimen? - Nimi on otettu tämän biisin lyriikoista (--:
luetko annika-o:n blogia? - Kyllämä lukijana olen, mutta ei sen blogi mihinkää kestosuosikkeihin yllä.
mikä on paras puoli blogin pitämisessä? - Se, että saan julkasta näitä mun kuvia ja mielipiteitä täällä. Kaikki saadut kommentit on myös plussaa. Ja muutenki tykkään kaikinpuolin tästä hommasta :)
mistä sun blogin pito idea lähti? - Tylsää varmaa lukea tää sama jokasesta blogista.. Mutta totuushan se, että seurailin eka kaikkia blogeja, ja sit sain innostuksen pistää oman pystyyn!
kauan oot pitäny blogia? - Oon ollu blogimaailmassa kohta vuoden, sinäaikana mulla on ollu 3 blogia.. mutta ne ei oo ollu mua itteeni ne aikasemmat.
lempiblogisi? - Näitä on parikin kappaletta, esim roosan, emmin & tiiun blogit on mun kestosuosikkeja
keheen bloggaajaan haluaisit tutustua? - no tottakai kaikkiin lemppareihin, mut sit myös niihin jotka vaikuttavat muutenkin mielenkiintoisilta :--)
uusin bloglöytösi? - No ei niinkään uusi, mutta my world idalla on ihana blogi jonka löysin noin kuukausi sitte c:
keneen bloggaajaan oot tutustunu blogisi avulla? - No en varsinaisesti keheenkään, mutta jennan kanssa löydettiin toisemme blogimaailman kautta, ja sitten paremmin alettiin juttelemaan galleriassa (--:
parhaat kaverisi (ja onko niillä kellää blogia)? - Blogimaailmasta voitte mun parhaista kavereista bongata ainakin veeran, mutta varsinaista 'parasta' kaveria en omista, on vain sellasia tosi ja mä siis meinaan tooooosi hyviä kavereita/ystäviä! (Ajattelin tehä postauksen rakkaimmista kavruista, kiinnostaisikos?)
Keillä sun kavereilla on blogi, voitko linkittää? - no ainakiin, priscalla, iinalla, nillalla & veralla, & joonaksella

M I N Ä
kuvaile itseäsi kolmella sanalla? - ailahteleva, positiivinen & ystävällinen
perheeseesi kuuluu? - mama, dada & minä (:
lemmikkejä? - eioo :( mutta haluisin kissan tai koiran
onko kyntesi lakattu tällä hetkellä? jos niin minkä väriset ne ovat? - on, siniset (:
Mikä on nolointa mitä sulle on sattunut? - mulla sattuu ja tapahtuu kaikenlaista & useesti, ni en ees osaa luokitella mikä niistä olisi nolointa.
pituus? - 120 cm kädet ilmassa.. noeivaan 160,5 cm ellen oo kerennyt kasvaa kahdessa viikossa pituutta.
tykkäätkö tutustua uusiin ihmisiin? - Kyllävaan (: oon tosi sosiaalinen persoona
tykkäätkö matkustamisesta? - ai tykkäänkö? rakastan!! (----:
mikä on lempiaineesi koulussa? - Tällä hetkellä se taitaa olla kuvaamataito, ainoa aine mitä tässä jaksossa sietää!
mitä koulua käyt? - Pekka Halosen akatemian ammattistarttia
mikä oli viime kesäsi kohokohta? - Koko viimekesä taisi mennä vähän niinku hukkaan, mutta sanotaan nyt vaika että mun ja veeran mökkireissu jäi päällimmäisimmäks mieleen (:
poltatko? - en
juotko? -En, saatan joltain kaverilta joskus ottaa jonkun pienen huikan.
mitä tekisit jos saisit miljoona euroa? - ostaisin oman kämpän, ja huonekalut sun muut sinne, vähän säästöön & loput tuhlaisin varmaan vaatteisiin :---D
unelma-ammattisi? - Valokuva-artesaani, tai sitte joku joka tienaisi mukavasti
oletko ollut koulukiusattu/koulukiusaaja? - Oon ollut koulukiusattu, en mitenkään pahasti. Mutta eikös se niin mee, että silmälasipäisiä hyljitään aina jollain tapaa..
mitä muuttaisit itsessäsi? - Mä en oikeen välitä itsessäni mistään ulkonäössäni, eli melkein kaiken. Sisäisesti en muuttais mitään, enkä elämässänikään. Niihin oon melkotyytyväinen, ehkä luonnetta jollaintapaa vieläkin positiivisempaan tai sosiaalisempaan suuntaan.
mikä oli keskiarvosi? - 7,3

kadehditko ketään ihmistä/ihmisiä? - Lähes päivittäin ohikulkevien ihmisten ulkonäköä tai tyyliä. Enimmäkseen kadehdin ihmisiä, jotka uskaltavat olla sitä mitä haluavat oikeasti olla, eivätkä häpeä sitä.
kuunteletko sä paljon musiikkia? - Kyllä, päivittäin ja lähes kokoajan kun olen liikkeessä, tai sitten kotona. Kavereidenkin seurassa yleisimmin. En pystyisi olemaan ilmankaan.
kuinka vanha oot - 16 täytin toukokuussa
missäpäin asut - Järvenpäässä, aika monelle tää paikkakunta on pelkkää hepreaa, mutta helpotan sitä sillä että se on keravan naapurikaupunki :---D
millane kamera sulla on ? - Mun kamera on nikon 3000d
Mitä putkia sulla on siihen? - Ei mitään erikoisia, omistan vaan sen peruskitin
millä sanoilla kuvailisit ittees? - Tää on aika hankala, koska oon todella huono kuvailemaan itteäni :--D mutta tuolla ylempänä taisinki jo mainita pari.
sun koko nimi? - Joanna Emilia
harrastukses? - Valokuvaaminen, kaverit ja ennen kaikkia syöminen :--D mitään liikunnallista liikuntaa en siis harrasta.
mikä saa sut hyvälle tuulelle? - Pelkkä hymyily riittää, jos haluu saada mut edes vähä ilosemmaksi

Image and video hosting by TinyPic
Kuva meidän viimekesän mökkireissulta.

I H M I S U H T E E T
jos joku on puhunut jostain henkilöstä sinulle pahaa niin ajatteletko ettet voisi missään tapauksessa tutustua häneen vai annatko muilta tulleiden kommenttien mennä ohi korvien ja tutustut ihmiseen silti ja saatatkin huomata että hän onkin ihan mukava? - En välitä ihmisten mielipiteistä. Jos se ihminen osottaa olevansa kiinnostava jollaintapaa, niin tottakai haluan tutustua. Ja yleensä siinä käy noin, jos joku haukkuu mulle ihmistä. Että huomaankin tämän ihmisen olevan todella mukava :)
oletko koskaan seurustellut? - kyllä olen
oletko ihastunut tällä hetkellä? - kyllä
onko sulla parasta ystävää?  - Ei ole, en osaa luokitella ketään parhaaksi. on hyviä ystäviä & sittenon ystäviä, kavereita ja tuttuja
seurusteletkoos niin kuinka kauan? - kyllä (: ja jonkinaikaa
ihanin ihminen koko maailmassa? - tähänkään en voi luokitella vaan yhtä, mm mama ja dada + muut sukulaiset, ystävät ja kyllä ton mun poikaystävänki vois luokitella tähän (:

L E M P P A R I T
lemppari jäätelömaku? - Jäätelökojusta ostan aina mango-melonin, ja sitte pakastealtaasta mukaan tarttuu joko minttusuklaa tai sitte joku ben&jerrys, joka useinmiten on half baked tai stawberry cheesecake (huonoenglanti muistakaa se.)
lempi tv-sarjat? - Mä en nykysin kato paljookaan telkkua, mutta aina lemppareita on ollu Huippumalli haussa & O.C on ihan ehdoton, rakastan sitä sarjaa ihan ylikaiken!!
lempiväris? - ruskea tai punainen
lempiartisti/bändi? - Ei oo mitään lempparia

K U M P I
talvi vai kesä? - Tykkään lumesta, mutten kylmästä ilmasta. Kesässä taas tykkään kaikesta, joten kesä!
syksy vai kevät? - Syksy! rakastan syksyä, kaikki lämpimät kaulahuivit ja neuleet, ja ruska. ihan kaikki syksyssä on ihanaa, jopa syys sateet on musta kivoja c:
puolitäysi vai puolityhjä? - Tää taas sit riippuu että mitä tolla tarkotetaan :----)
jäätelö vai karkit? - Oon kyllä tässä noiden karkkien kannalla! Vaikka eihän siinä jäätelössäkään vikaa ole.

Tässä näitä vastauksia teidän kysymyksiinne sitten! Ihan mukavastihan noita oli tullu :) Ja jos sun kysymyksesi ei ollu tuolla, niin dont worry! Mä nimittäin oon varmaan sitte inspiroitunu siitä, ja päättäny et omistan sun kysymykselles kokonaisen postauksen. Sillä olitte kyselly pari sellasta kysymystä, mitkä alko inspaamaan! Joten yritän tehdä niistä sitten postaukset tässä tulevalla viikolla. Kello näyttää jo 1:26 eli tän tekeminen veny sitte seuraavalle päivälle asti! Nyt mua kutsuu nukkumatti ja höyhensaaret, palaillaan huomenna viikonloppupostauksen (ja ehkä parinmuunkin postauksen) parissa, öitä ihanat!

3 comments:

Roosa said...

AAA ihana sinä!

Jenna said...

UU minä oon siellä! heh oletpa ihana PUOLLAN EDELEEN NIITÄ MEIJÄN YHTEISIÄ phoutoushuutingeja ;-)

henna said...

tosi kivasti lajiltetu noi vastaukset ja oli muuteski kiva lukee :))

http://hhennann.blogspot.com/