Tuesday, December 7, 2010

kiitos kun muistit

Image and video hosting by TinyPic

Mennyt pidennetty viikonloppu oli ehkä ihanin koskaan, siitä lisää huomenna. Mutta itse asiaan :-D oon rakastunu O.Chen uudestaan (kiitos vilppu) ja tällä kertaa en nii vähääkään. Siksipä aattelin pistää ne mun joululahjalistaan, niinkuin myös skinssien tuottarit. Ja nytkun päästiin näihin joululahjatoiveisiin, niin rakas joulupukki, toisitko minulle myös tälläisen (ei ehkä ihan pinkkinä kuitenkaan, mieluummin sinisenä tai mustana.) Nimittäin taisin rakastuu tohon pukuunki :) Ja nytkun kerran joululahjoista puhutaan, ni mulla on maailman ihanin isukki! Se kävi tänään ostamassa mulle uuden objektiivin (ja nyt yritän saada pummittua sen käyttöön JO ennen joulua, hihi). Ei mulla oikeestaan mitään varsinaista asiaa ollut (--: oon edelleenki paniikissa ton yhden lahjan ostamisessa, viikonloppuna ois tarkotuksena mennä helsinkii vähän kattelemaan lahjaideoita Veeruskan kanssa. Äh, taas tätä tekstiä vaan tulee ja tulee, vaikkei mitään varsinaista asiaa ole.. Muttajuu huomisiin :--)

10 comments:

Menni Isabel said...

Mä oon nähny noita muutamissa blogeissa. Jollakin oli just pinkkinä, ihan hauska, mutten varmaan ite osais käyttää! :) Ooks sä millaseen käyttöön sitä aatellu? (:

joannna said...

haha musta toi on todella hauska :--) ja kuulemien mukaan iha hemmetin lämmin, harrastan joissain määrin laskettelua, se vois olla mukava esim just sillo, tai sitteen iha kotikäytössä ja kylminäpäivinä vaikka. emmä kyllä ite osais varmaan kävellä tuolla kadulla toi päällä pelkästään, mutta voishan sitäkin yrittää :--)

emilia said...

jollaki tytöl tääl järvenpään lukios oli tollane jumpsuitti :0 oisko ollu vaaleenpunanen tai joku usan lipun väreissä (...?)

mutta varmasti sopii !

joannna said...

emilia - hahah aijaa :--D en ihan hirveenmonella oo vielä tota nähny :-D mut tollasen haluun!

Anonymous said...

mistä meinaat ostaa skins tuottarit? :)

helloimanu said...

ihana toi o.c. kuva! ite omistan
kaikki 4 o.ceen tuottarit !

petra said...

vähän sul on kiva blogi (=

joannna said...

Ano - netistä ja oon kuullu et anttilaski vois olla :--D

helloimanu - nii on :) kateellinen olen :(

petra - kiitän :--)

nataliaa said...

toi pukuhan on aivan loistava !
käyttäsin tota missävaan :D

Stella said...

oh, the picture is really cute!! :)