Tuesday, December 28, 2010

jepjep..

Joo bloginpuoella hiljaiseloa ollaan elelty, ja tullaan elämään ainakin tän blogin puolella. Sillä tää blogi on tullut päätökseensä, mutta ennenkun teidän suut loksahtaa auki hämmästyksestä, niin oon aatellu teitä, ja parhaillaan väsäilen uutta blogia. Tää kaveri nimittäin on käynyt tylsäksi, ja muuttunut niin epä_joannamaiseksi. Linkkiä saatte varmaan uutenavuotena, tai vähän sen jälkeen (sillä kaipailen apua pariltakivalta ulkoasumuokkaamisessa). Oon kyl vähä innoissaa, ehkä se vanha kunno bloggaamisinto alkaa sitte taas uuden kiinnostavan bloginmyötä :)!! Muttaniin nyt vietän pienen blogiloman kaikesta tästä, ja sitten on hyvä aloittaa sen uuden kiinnostavamman kanssa ensivuodenpuolella!

Eli pahoittelut tästä, kuitenkin aikamoni teistä on uusia tuttavuuksia & ootte löytäny tän vasta äskettäin. Mutta toivottavasti teijän mielenkiinto tätä blogiakohtaan on yhä sama, ja ootte mukana seuraamassa sitä uuttakin :) Teitä on kuitenkin tässä alle puolenvuodenaikana kertynyt TODELLA paljon! En ois ikinä uskonu että saan sitä 10 lukijaa enempää seuraajia, ja teijän piristävät kommentit on olleeet ihania myöskin.

Totisesti toivon, että joku jaksaa kattella ja lueskella mun höpötyksiä ja kuvia vielä jatkossakin, eli uudenblogin linkki ilmestyy tänne jossain vaiheessa tätäviikkoa (toivottavasti ainakin) riippuen miten ulkoasuvalmistuu. Models gonna hate me kiittää ja kuittaa & toivottaa kaikille hyvää alkavaa vuotta 2011 (---: !

5 comments:

Anonymous said...

Ööö just hetki sitten sä teit uuden blogin josko innostus palaisi eikä nähtävästi palannut. Miks palaisi taaskaan uuden myötä. Hohhoi.

joannna said...

Ano - nii älä, ei missää nimesssä kannata siis tehä uutta blogia.... eikse vähän niiku oo mun oma asia? :)

juuli said...

huh, onneks teet sen uuen blogin, muuten yks lemppariblogi häviäis :( yks syy lisää oottaa uutta vuotta <;

Anonymous said...

on se sun oma asia, lukijat vaa kaikkoo ku kokoaja vaihtelet. päätä jo

Maija said...

Ihanaa että jatkat murunen ♥ hei mun uus blogi myös ; http://allthrough-the.blogspot.com/ =)