Saturday, December 25, 2010

Maybe it's true, that i can't live without you

Itkettää, surettaa, paha olla & mitä viellä? ikäväki painaa. Eilen & tänää on ollu ihanaa, oon saanu nauraa & viettää kerranki joulun jonku muunki ku vaan perheenkanssa. Ontoi poika vaa nii ihanaa seuraa, ei huhhuh! Ja mulla on sitä jo nyt ikävä, vaikka se lähti vasta tossa vajaa parituntia sitte.. Anteeks ku ankstaan teille mun suruja :-D! Nyt on niin, etten millään jaksa enää alkaa kuvailemaan noita lahjoja, joten se siirtyy huomiselle (hyvä me, jotka tykkäämme nukkua yli kahteen, ja sitten onkin jo melkein pimeetä)!

Tän päivän ohjelmaan kuuluu vaan kotona löhöömistä, ajattelin kerranki vaan olla, ja miettiä asioita läpi kunnolla. Huomenna meijän nokat suuntaa tervakoskelle (?) papalle, joka on kutsunu koko isänpuoleisen suvun syömään & maanantai meneekin sitte CH:n kans Helsingissä, käydään nimittäin tsekkaamassa joulualet! Tiistaina kai oon sitten veerankanssa ja loppuviikosta ei oo vielä mitään hajua. Uuttavuottaki pitäisi juhlistaa, ja heti uudenvuodenjälkeen mulla onki teille ilouutisii!

Mutta mä meen nyt potee tätä mun ikävää ja pohtii asioita saunaan, rentoutukaa teki oikein kunnolla :--)!

6 comments:

Anonymous said...

hei millon julkaset sen lemppari blogi jutun, ja kuinka monta julkaset? ois tosi kiva jos voisit julkasta aika monta, tai siis ne kaikki lempparit, etkä vaan rajottais tiettyyn, jotta mahollisimman moni blogi tulis esiteltyy! :-D

joannna said...

Ano - julkasen lähiaikoina sen, ja joo voisinhanmä sitten vaikka laittaa vähän enemmän niitä, tällähetkellä niit on 10-11 mut voinmä kattella niistä vielä enemmän, mutt se meinaa sitte sitä etten kerro niist blogeist mitään, et on vaa ne blogit ja linkit niihi : D

Anonymous said...

musta ois taas kivempi ettei ois niin montaa noita blogeja et ois vaik just toi 10 ja kirjottaist sit niistä jotain! ==)

Karoliinai said...

voi ku söpö & ihana blogi sulla , mukaavaa on tätä blogia lukea!: )

Anonymous said...

oon toi eka ano. toi 10 tai 11 kuulostaa kivalta! :)

Veronika said...

Pistin sut mun lemppariksi blogissani, niin ihana blogi vaan sulla! :-D